Cégünk baráti ötlet alapján, és baráti összefogással jött létre. Több mint 10 éves tapasztalattal a hátunk mögött határoztuk el, hogy megalapítjuk ezt a céget.
Kezdetben felvásároltuk a libatollat az ország nyugati részében élő magángazdálkodóktól. A libákat az országnak ezen a részén nem csak a finom húsáért, hanem az értékes tolláért is tenyésztik.

Eleinte csak felvásároltuk a libatollat, és nyersanyagként adtuk el. 2008-tól elkezdtük feldolgozni a tollat, azért, hogy minél jobb minőségű alapanyaggal tudjuk kiszolgálni a partnereinket.

Annak érdekében, hogy mindig kiváló minőségű terméket tudjunk szállítani a vevőinknek, kiemelt figyelemmel kísérjük a feldolgozási folyamatokat.
Első lépéseként kiválogatjuk a libatollat minőség, szín és pehelytartalom szerint.
A tollat ezután gépi feldolgozással szétválasztjuk a pehelytől.
Így készül a tollpehely és a különböző kamraanyagok.

Tapasztalatból tudjuk, hogy a természetes libatoll tartalmazhat különböző mikrobákat és tollport. Mivel ezek allergiát okozhatnak, ezért a tollat megmossuk és fertőtlenítjük, valamint magas hőfokon sterilizáljuk.
Ez a folyamat a garancia arra, hogy az általunk feldolgozott toll és pehely nem okoznak allergiát, így teljes biztonsággal, széles körben használhatóak a termékeink a textil és a bútoriparban is.